Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου διοργανώνει παζάρι στο ισόγειο του δυόροφου κτιρίου του σχολείου μας, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 10:00.


Η βασική ιδέα είναι να φέρετε αντικείμενα που θα πουληθούν στο παζάρι για να ενισχυθεί το ταμείο μας.

Μπορείτε να συμμετέχετε με Χριστουγεννιάτικα στολίδια, χειροποίητα εδέσματα αλλά και αντικείμενα που δεν χρειάζεστε, αλλά είναι σε καλή κατάσταση, όπως βιβλία, παιχνίδια, διακοσμητικά ή χρηστικά αντικείμενα, κλπ.

Ενδεικτικά, μπορείτε να κατασκευάσετε χριστουγεννιάτικα στολίδια από κουκουνάρες τις οποίες θα διακοσμήσετε με χρυσόσκονη και κορδέλες, να διακοσμήσετε χριστουγεννιάτικες μπάλες και κεριά, κλπ. Μπορείτε να φτιάξετε μπισκοτοαγγελάκια και μπισκοτόδενδρα, μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, κέικ αλλά και μυρωδικά ποτ πουρί, κλπ, κλπ. Για  να βοηθηθείτε με περισσότερες ιδέες κάντε αναζήτηση στο internet με το λήμμα ¨Χριστουγεννιάτικο Παζάρι¨ και επιλέξτε ¨εικόνες¨, θα δείτε εκατοντάδες κατασκευές.   

Τα αντικείμενα θα πρέπει να μας τα έχετε φέρει στο σχολείο μέχρι και την Δευτέρα 10/12 για να μπορέσουμε να οργανώσουμε τους πάγκους. Βάλτε χαρτάκι που να γράφει τιμή (post it;), σε κάθε ένα ξεχωριστά, και όλα μαζί σε σακούλα-ες με χαρτάκι που θα γράφει τα στοιχεία του-των παιδιού-ών σας. Τα φαγώσιμα θα τα φέρετε τη μέρα του παζαριού.

Τις πωλήσεις θα αναλάβουν τα αστέρια μας με την συμπαράστασή σας την ημέρα εκείνη.      


Σας περιμένουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου