Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

CARNAVAL PARTY 2013


Αγαπητά μας παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου.

Σας καλούμε στην αποκριάτικη γιορτή με διαγωνισμό καρναβαλιού, στην αίθουσα εκδηλώσεων ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στο Παλαιόκαστρο, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013, από ώρα 11:00 έως 14:00 για τρικούβερτο γλέντι!



Για όλους θα έχουμε εξασφαλίσει μικρά γεύματα και αναψυκτικά καθώς και πολεμοφόδια (σερπαντίνες). Ο DJ θα παίξει ότι πιο ξεσηκωτικό υπάρχει και τα τρία καλύτερα καρναβάλια θα φύγουν με δωράκια.

Για να γνωρίζουμε τι κόσμο θα έχουμε, ώστε να κάνουμε ανάλογη προετοιμασία, τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί τις προσκλήσεις  που χρειάζεστε (μηδενικής αξίας για τους μαθητές του σχολείου μας).

Η συμμετοχή των μαθητών του σχολείου μας είναι δωρεάν, των εξωσχολικών παιδιών (αδέρφια - ξαδέρφια) είναι 2Ε και γονέων ή κηδεμόνων 5Ε.

Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας της αίθουσας παρακαλούμε περιοριστείτε στις απολύτως απαραίτητες προσκλήσεις.

Επειδή θα χρειαστούμε βοήθεια τόσο στην προετοιμασία, όσο και στην υλοποίηση της γιορτής, όσοι από εσάς έχετε διάθεση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πρόεδρο Μάνο Παπαδάκη στο 6977593267.

Ακόμη, αν έχετε επιχείρηση και θέλετε να προσφέρετε δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά μας, προωθώντας την έτσι στη σχολική κοινότητα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον γραμματέα μας Νίκο Ανθόπουλο στο 6947484736. Οι χορηγοί θα ¨ανέβουν¨ στο blog του συλλόγου και θα αναρτηθεί σχετική λίστα στην είσοδο της αίθουσας και στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου μας. 


Σας περιμένουμε 


Carnaval Party 2013

Χορηγοί δώρων λαχειοφόρου αγοράς (με τυχαία σειρά)
























































































3 σχόλια: